| Snovolovka | |
|
+5Kosta Secha Neekah (bivši) Lord Pobran Ayllwyn 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ayllwyn Admin
Broj postova : 268 Age : 33 Lokacija : Pula Registration date : 22.06.2007
| Naslov: Snovolovka uto lip 26, 2007 3:02 pm | |
| Pišite što ste sanjali...to je uvijek zanimljiva tema | |
|
| |
(bivši) Lord Pobran Dvorska luda
Broj postova : 579 Age : 32 Lokacija : Dubrovnik Registration date : 23.06.2007
| Naslov: Re: Snovolovka uto lip 26, 2007 4:00 pm | |
| ufffff ja sam nekidan sanjo tako odvratan san, al je predug pa ču ga pisat drugi put. al fakat je užasno jeziv. Tako da pripremite kokice pokraj kompa sa slučaj da bude napisan kad se sljedeći put login-irate.... horrorrrrrr | |
|
| |
Neekah Elfie
Broj postova : 303 Age : 31 Lokacija : Wonderland, where all dreams come true... Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Re: Snovolovka čet lip 28, 2007 11:14 pm | |
| Ja sanjam tako glupe snove, tj. noćne more da to nemreš vjerovat. :/ | |
|
| |
Ayllwyn Admin
Broj postova : 268 Age : 33 Lokacija : Pula Registration date : 22.06.2007
| Naslov: Re: Snovolovka čet lip 28, 2007 11:38 pm | |
| ja sma sino sanjala da sam se išla istetovirati i da sam tetovirala znak od Nikea, krug i znak za peace, i sve to na podlakktici bez ikakvog reda...kasnije sam bila ful u bedu sto sam se tetovirala i uzasno sam žalila... | |
|
| |
Neekah Elfie
Broj postova : 303 Age : 31 Lokacija : Wonderland, where all dreams come true... Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Re: Snovolovka čet lip 28, 2007 11:44 pm | |
| Ja sam jednom sanjala da sanjala da sam bila na nekom fakat starom brodu te smo doživjeli brodolom al sam hvala Bogu preživjela. Zatim sam sanjala da mi je mama bila spaljena na lomači. Sanjala sam i da se Bog obratio mojoj tzv best frendici i rekao joj da će morat otić za 15 godina. Puno puta sam sanjala da me netko goni i da se moram skrivat te sam par puta sanjala da sam umrla. Neku noć sam sanjala da sam skoro zapalila neku zgradu. Jednom sam sanjala da sam neka totalno druga osoba na nekom totalno drugom mjestu. Kao klinka sam sanjala jedan svijet i onda je došao moj brat i zgazio ga. I bilo je još puuuuuno toga al mi se ne da sad opširno sve to opisivat. Većinom sanjam nekakva mjesta i osobe koje su mi užasno poznate a nikad ih nisam u stvarnom životu vidjela. | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovolovka pet lip 29, 2007 12:40 am | |
| hmmmm, malo ću istražiti mto sve u mojoj sanjarici Neekah jer mi sve zvuči vrlo značajno i važno. Pogotovo ono kad od nekog bježiš. Kažimi jel bježiš od nečeg neodređenog, nekakve zvijeri, utvare, smrti il nečeg drugog? ugl. javi mi!!!
Ja sam sinoć sanjo da se moj brat drogira. Pušio je nargilu. I morao se skrivat da mama ne sazna. | |
|
| |
Neekah Elfie
| |
| |
| Naslov: Re: Snovolovka pet lip 29, 2007 1:02 am | |
| Ne da mi se sad to ić uspoređivat i odgonetat jer tu ima ful dosta posla. Jest da obožavam to radit, al sam fakat preumoran za to sad radit. Ti mi za svaki slučaj napiši svakog mogućeg detalja kojeg se sjetiš. Npr, jesi vidila il čula ptice, kolko je sati bila, jel bilo jepo il ružno vrijeme itd... | |
|
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Snovolovka pet lip 29, 2007 1:04 am | |
| moji su snovi bez zvuka lol kad je bio brodolom je bila oluja al obično je uvijek lijepo vrijeme onako baš osrednje ne prevruće ni prehladno kao vječno proljeće | |
|
| |
Secha Superman
Broj postova : 222 Age : 32 Lokacija : In The Shadow Of The Valley Of Death... Registration date : 26.06.2007
| |
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Snovolovka pet lip 29, 2007 3:22 pm | |
| ja sam sanjala i da sam se utapala.... i da sam netko posve drugi | |
|
| |
| |
| |
Kosta Really Might
Broj postova : 108 Registration date : 25.06.2007
| Naslov: Re: Snovolovka pet lip 29, 2007 5:00 pm | |
| JA imam mokre snove! Will you now marry me? | |
|
| |
| |
| |
Lorien Super-duper doggie
Broj postova : 31 Age : 34 Lokacija : Imladris Registration date : 28.06.2007
| Naslov: Re: Snovolovka sub lip 30, 2007 2:53 pm | |
| Ajoj.. imam problema sa snovima.. nazovimo to tako. Zna mi se dogoditi da sanjam snove koji su jaaaaaako stvarni.. I UVIJEK imaju značenje koje je rijetko kada pozitivno. Zna mi se dogoditi da sanjam nešto što se onda ostvari.. baš doslovno onako kako sam sanjala (isti ljudi su identično obučeni u identičnoj situaciji na identičnom mjestu govore identične stvari i ponašaju se identično onome što sam ja sanjala koji dan/tjedan/ prije). I imam jaku intuiciju. Nema veze sa snovima, ali ipak.. | |
|
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Snovolovka sub lip 30, 2007 4:55 pm | |
| Hmm zanimljivo... Da bar ja imam takve snove... I ja isto imam prilično jaku intuiciju, npr. uvijek znam kad ću vidjet neku osobu ili koja ću bit na natjecanje, kada pišemo ili ne pišemo test ili nešto tog tipa... | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovolovka sub lip 30, 2007 6:24 pm | |
| vjeruj mi, ne želiš to sanjati osobu koju jako voliš kako umire ili joj se nešto događa i onda se sljedećih mjesec dana bojati za nju. eto, recimo jedan primjer | |
|
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Snovolovka sub lip 30, 2007 9:33 pm | |
| Nisam mislila u tom smislu, nego želim imat snove s jasnom porukom... Moji su ovijek nekako... metaforični | |
|
| |
| |
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Snovolovka sub lip 30, 2007 10:43 pm | |
| ja osjećam kad drugi ljudi pate... Moja mama se prošle godine onesvjestila i završila u bolnici, a ja sam u tom trenu osjetila nešto oko srca... Ne pitajte što jer ne znam opisat... I osjećam kad se moja frendica reže, probada me u rukama ko da mi netko zabije kolac kroz ruke... I ponekad imam isti taj osjećaj da mi netko zabija nož ili nešto kroz tijelo, većinom u ramenima ili kod srca te u rukama... | |
|
| |
| |
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Snovolovka sub lip 30, 2007 10:57 pm | |
| i isto imam takve loše feelinge prije nego se nešto loše dogodi... al je čudno to što ako nekome kažem svoje sumnje i misli to se onda neće ostvarit | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovolovka ned srp 01, 2007 12:40 pm | |
| - pobran je napisao/la:
- hhhm, da al ko amaterski stručnjak za snove mogu ti reć kad sanjaš nekog da umire to il znači da si jako ljuta na tu osobu, da će dugo živit, ne dostajeti il ti se nešto značajno dogodilo/ će se dogodit vezano s tom osobom. Ne mora umrijet...
da, znam ja sve to, samo ja sam ti poseban slučaj. ne kažem da će ta osoba umrijeti, ali nešto loše se dogodi.. sad, ovisi o snazi sna koliko loše. | |
|
| |
Anria Almost famous
Broj postova : 137 Age : 32 Lokacija : Under wicked sky.... Registration date : 23.06.2007
| Naslov: Re: Snovolovka pon srp 02, 2007 9:16 pm | |
| Ok, prekjučer sam sanjala da šaram s ovim jednim tipom i taman kad smo se pošli poljubit, ja sam pobjegla. Probudila sam se ila šokirana. Naravno, ovaj san dokazuje moju vjernost.. | |
|
| |
Aredela Elizabeth Really Might
Broj postova : 103 Age : 31 Lokacija : crawling in my fear... Registration date : 02.07.2007
| Naslov: Re: Snovolovka sub srp 07, 2007 12:21 pm | |
| ja sam sanjala da moju drugaricu udari auto,i onda ona postane kao neki vrag,vampir,otkud ja znam,i onda nas ganja po gradu,pravi frku i govori "svi ste vi mrtvi"... i sanjam bube.to su noćne more.konstantno sanjam,jezive,ogromne,ljigave,sluzave,zelene bube!!! bljaaaak | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snovolovka | |
| |
|
| |
| Snovolovka | |
|