| Pjesnici, ta luda luda stvorenja... | |
|
+4Aredela Elizabeth (bivši) Lord Pobran Ayllwyn Neekah 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Neekah Elfie
Broj postova : 303 Age : 31 Lokacija : Wonderland, where all dreams come true... Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... čet lip 28, 2007 11:13 pm | |
| Da li se smiju ovdje objavljivati pjesme na engleskom jeziku? | |
|
| |
Ayllwyn Admin
Broj postova : 268 Age : 33 Lokacija : Pula Registration date : 22.06.2007
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... čet lip 28, 2007 11:24 pm | |
| of kors...mislim da će svi kužiti.... | |
|
| |
Neekah Elfie
Broj postova : 303 Age : 31 Lokacija : Wonderland, where all dreams come true... Registration date : 27.06.2007
| |
| |
Ayllwyn Admin
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... čet lip 28, 2007 11:33 pm | |
| ma daaj ženo...imao deset ljudi...sta te ima bit bed...vjerujem da su super... | |
|
| |
Neekah Elfie
| |
| |
Ayllwyn Admin
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... čet lip 28, 2007 11:46 pm | |
| da kuzim....i ja isto... ali ne brini..ja vjerujem da su super..a ja sam tu admin...kuzis...moras me slušati | |
|
| |
(bivši) Lord Pobran Dvorska luda
Broj postova : 579 Age : 32 Lokacija : Dubrovnik Registration date : 23.06.2007
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pet lip 29, 2007 1:42 am | |
| | |
|
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pet lip 29, 2007 9:09 am | |
| Imam ih tri, koju oćeš? :p | |
|
| |
Ayllwyn Admin
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pet lip 29, 2007 10:29 am | |
| sve | |
|
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pet lip 29, 2007 11:41 am | |
| imam dva anime roleplay accounta i jedan real life, kakve ti imaš? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pet lip 29, 2007 6:02 pm | |
| Imam obični "real life" account na myspaceu. | |
|
| |
Neekah Elfie
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pet lip 29, 2007 6:07 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pet lip 29, 2007 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Aredela Elizabeth Really Might
Broj postova : 103 Age : 31 Lokacija : crawling in my fear... Registration date : 02.07.2007
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pon srp 02, 2007 1:41 pm | |
| joj... nisam sigurna da li smijem... a pišem pjesme,i na našem i na engleskom... valjda ću se odlučit... | |
|
| |
Ayllwyn Admin
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pon srp 02, 2007 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Broj postova : 103 Age : 31 Lokacija : crawling in my fear... Registration date : 02.07.2007
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... uto srp 03, 2007 1:03 pm | |
| ok... evo jedna:::: Poželim vrištati na sav glas Srušiti daljinu između nas Ali svi me blijedo gledaju,emocije naizgled nestaju A ustvari samo čekam da ostanem sama Da prestane buka i galama I da plačem,kao što uvijek radim, Poslije svjetla,veselja i paradi I poslije suočavanja sa okrutnim svijetom Ne želim više hodati ovom planetom Ali moram,jer se ja ne pitam, I nastavljam kao pustinjak da skitam Tražeći dobrotu,čistoću i želju, Odajući se lažima i lažnom veselju Lažem samu sebe,da vole me ovakvu, Mene kakvu jesam,ne kakva sam bila Ili ću biti, A svoja krila ja ne mogu skriti Jer ona su bijela,kao moja duša Srce priča jedno,razum to ne sluša Logike više nema,želja se raspada u prah Iz ljepote pređašnje javlja se strah Koji skriva nebo i donosi mrak I prljavim dahom truje nam zrak Ostavlja pustoš i nestašicu stvari U kojima se nikada ne oskudijeva I sve što je pod njegovom vlašću U tamu i crninu odijeva... ... I evo me,stojim,u crnini U polumraku,sama u tmini Borila sam se,borila i izgubila Ali ipak zadnji put sam te poljubila I vrijeme je stalo na trenutak, A onda me odvukoše u mračni kutak Samu,da razmišljam,o tebi mislim I na kraju,izgubim smisao misli upućenih tebi I ne znam šta želim,sve je vrtlog nesuvislih Riječi,pogleda i prekora prema sebi I izgubila sam smisao života i želju Onu koje sam imala u izobilju I sada sam sijenka prijašnje sebe Onakva sam kakva su rekli da treba da budem Kakva nisam htjela biti Ali izbora nisam imala,nisu me slušali I o molbe su se moje oglušili I sada sam bezosjećajna,hladnokrvna i sama Sama uvijek... Sama zauvijek... napisala sam je u 5 minuta... pa et valjda vam se sviđa | |
|
| |
Neekah Elfie
| |
| |
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... sri srp 04, 2007 9:57 pm | |
| ma daaj... ajd objavi nešto svoje pa da vidimo... 100% imaš talenta,pročitala sam onaj tvoj sastav... )) p.s. kako staviš ovo što ti ispod piše??? (i`m a little bit clumsy) hehe | |
|
| |
Neekah Elfie
| |
| |
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... pon srp 09, 2007 4:35 pm | |
| Ako želite vidjet ko nema talenta odite na jedan od mojih blogova http://patataikukumar.blog.hr i u zadnjem blogu vidite što sam piso pred koju godinu u žestokoj depresiji =) | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... uto srp 24, 2007 3:41 pm | |
| ma ajde pobran nije valjda tako strašno??? nisam još pročitala aj sad ćemo da vidimoo | |
|
| |
Nymphadora(iz hp-a) Super-duper doggie
Broj postova : 42 Age : 32 Lokacija : Red feniksa Registration date : 29.06.2007
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... sri srp 25, 2007 12:54 pm | |
| weeeeeeeeee idem se i ja sramotit:
This world is so cruel and so awful And I'm left alone Maybe everything will be better when I leave There will be no one to bother you It will be better without me Maybe I'll go to a better place I know you won't miss me Maybe no one will notice So you can easily be happy for me
I don't bring hapiness to anyone You know I'm not alright I know I'm not alright Now you can all be happy I won't bother you anymore because I won't ''BE'' anymore
Be happy caz I'll finally leave and I won't leave anything behind
I hope you'll be happy when you hear about me one day: She's gone She's not with us anyomre
Another miserable life is ended by it's own miserable soul
I'll see you on the other side... | |
|
| |
zdrmana Čunga lunga
Broj postova : 60 Lokacija : grob Registration date : 28.06.2007
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... sri srp 25, 2007 1:02 pm | |
| lijepa pjesma monika ..makar je i tuzna... ....al doro,men se svidaju takve pjesme | |
|
| |
Broj postova : 42 Age : 32 Lokacija : Red feniksa Registration date : 29.06.2007
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... sri srp 25, 2007 1:03 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... sri srp 25, 2007 1:18 pm | |
| evo još jedna a ostale dve su posvećene jednoj osobi pa ih neću pisat...preosobne su...
Stab me straight to the heart Let me die in a pain Let me choke in a pain Let me die slowly Release me from this world KILL ME! Release me from this misery Then I'll be happy... When I feel my cold blood running from my chest And when I finally fall on the floor And start leaving this world Rip out my soul and take it anywhere you want Release me from this world and make me happy... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesnici, ta luda luda stvorenja... | |
| |
|
| |
| Pjesnici, ta luda luda stvorenja... | |
|